Biserica pe Net

10 lucruri importante despre Duhul Sfânt

Dacă în ce privește Dumnezeu Tatăl și Isus Hristos, Dumnezeu Fiul, lumea evanghelică are aproximativ aceleași convingeri, când vorbim de  Dumnezeu Duhul Sfânt, a treia persoană a Divinității (1 Ioan 5:7 Căci trei Sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul şi Duhul Sfânt, şi aceşti trei una Sunt.), lucrurile se schimbă destul de mult. Pentru … Citește în continuare 10 lucruri importante despre Duhul Sfânt

De unde îndrăzneala de a merge plini de curaj înainte ?

Ioan 16:32-33 „Iată că vine ceasul, şi a şi venit, când veţi fi risipiţi fiecare la ale lui; şi pe Mine Mă veţi lăsa singur; dar nu Sunt singur, căci Tatăl este cu Mine. V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.” Înainte … Citește în continuare De unde îndrăzneala de a merge plini de curaj înainte ?

Cum reacționăm față de căderile în păcat ale unor lideri creștini ?

De ceva timp este mare zarvă pe rețelele de socializare de pe internet, pentru că un raport oficial a scos la lumină păcate ascunse ale apologetului Ravi Zacharias, unul din cei mai mari apărători ai creștinismului din secolele XX și XXI. Reacțiile leaderilor creștini au fost foarte diverse… de la contestarea raportului și apărarea lui … Citește în continuare Cum reacționăm față de căderile în păcat ale unor lideri creștini ?

Dorințe sau Pofte ?

Una din problemele noastre grave, a creștinilor și implicit a bisericilor de azi, este că nu mai știm să facem diferența între dorințe și pofte. Dar de ce este atât de grav ?!? Este grav, pentru că dacă le confundăm, Biblia spune că pofta concepe și dă naștere păcatului. Iar păcatul ne desparte veșnic de Dumnezeu … Citește în continuare Dorințe sau Pofte ?

DA ! Poți să fi tare în vremuri grele !

Nimeni nu mai pune la îndoială faptul că trăim vremuri grele. După un an de pandemie COVID-19, după mii de locuri de muncă pierdute, după distanțare socială prelungită, după evenimentele din SUA, după creșterea cu zeci de procente a oamenilor care intră în depresie și după manipulări mai mult sau mai puțin globale, după limitarea … Citește în continuare DA ! Poți să fi tare în vremuri grele !

Poți avea un an mai bun în 2021, indiferent de circumstanțe !

S-a mai scris înca un capitol din romanul vieţii noastre. Anul 2020, cu bune și cu rele, cu lucruri plăcute sau mai puțin plăcute, s-a dus … nu mai putem schimba nimic ! Urmează un nou capitol… ANUL 2021 ! Iar pentru noi cei dornici de schimbare, de lucruri noi, de a urca mai sus, … Citește în continuare Poți avea un an mai bun în 2021, indiferent de circumstanțe !

S-a născut Isus pe 25 Decembrie ? O întrebare greșită în fiecare an de Crăciun

Sunt mulți creștini azi care contestă data de 25 Decembrie, ca dată de naștere a Mântuitorul și pierd în fiecare an esența uneia din cele mai mari sărbători creștine și esența unuia dintre cele mai importante evenimente care au avut loc vreodată. Este exact ca și cum ai merge în gară să pleci cu trenul … Citește în continuare S-a născut Isus pe 25 Decembrie ? O întrebare greșită în fiecare an de Crăciun

De ce Dumnezeu intervine uneori intenționat doar în ceasul al doisprezecelea  ?

Sunt câteva întrebari pe care fiecare credincios le-a pus, cel puțin odată, referitor la răspunsul întârziat pe care îl dă Dumnezeu la rugaciuni sau la intervenția Lui uneori  foarte târzie în viețile noastre, de multe ori chiar în ceasul al doisprezecelea, atunci când trecem prin diferite furtuni în viață. Doamne, de ce îmi răspunzi uneori … Citește în continuare De ce Dumnezeu intervine uneori intenționat doar în ceasul al doisprezecelea  ?

Despre dezastrul din noi…

Una din marile probleme ale omului a fost și este înțelegerea corectă a naturii sale umane ! Este extrem de important, aș spune chiar de o importanță capitală, indiferent cine suntem și la ce nivel de maturitate spirituală am ajuns, să avem o imagine reală asupra naturii umane, să înțelegem bine care este condiția umană … Citește în continuare Despre dezastrul din noi…

Rețeta antidotului pentru… îngrijorări

În aceste vremuri, mai mult ca oricând, îngrijorările ne otrăvesc grav mintea și sufletul în fiecare zi. Este de ajuns să ne uităm doar la știri și neliniștea, îngrijorarea și frământările pun stăpânire pe noi, afectându-ne liniștea, pacea, somnul, sănătatea mentala, fizică și spirituală. Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia, ne prescrie un tratament care anihilează efectul … Citește în continuare Rețeta antidotului pentru… îngrijorări

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Urmareste Biserica pe Net