Biserica pe Net

Vinerea Mare – EL, ascultator pana la moarte ! Eu si tu ?

Azi in Vinerea Mare, Domnul Isus Hristos implineste pana la capat planul de salvare a omului, chiar daca a a fost atat de greu, incat oricate cuvinte am folosi, nu am putea descrie chinul Lui. In gradina Ghetsimani, ajunge intr-un chin ca de moarte, cerand daca este posibil, sa nu bea „paharul” batjocorilor, a batailor, … Citește în continuare Vinerea Mare – EL, ascultator pana la moarte ! Eu si tu ?

Florii (Intrarea lui Isus Hristos in Ierusalim)

Florii (Intrarea lui Isus în Ierusalim)poezie de Mărușteri Marius Mulțimea Te-așteaptă, copii și părinți,Covor de verdeață ți-aștern înainte,Doar asinu-și grăbește iar pașii cuminți,Parc-ar vrea să te scape de cel ce Te vinde. Și gloata Te-aclamă, vuind necurmat,Par glasuri de îngeri, au fețe de sfinți,Doar Tu înțelegi că-s căzuți în păcatȘi că-n glasul lor sună treizeci … Citește în continuare Florii (Intrarea lui Isus Hristos in Ierusalim)

„Nu este treaba voastră să știți viitorul !” Dar… care este treaba mea Doamne ?!?

Chiar inainte de Inaltarea Sa la cer, ucenicii convinsi ca Domnul Isus Hristos este Dumnezeu, prind momentul sa-L intrebe despre ce se va intampla in viitor . Raspunsul pe care acestia il primesc este total neasteptat. Fiind ultima lectie data ucenicilor si ultimele cuvinte ale Domnului Isus pe acest pamant, chiar inainte de Inaltarea Sa … Citește în continuare „Nu este treaba voastră să știți viitorul !” Dar… care este treaba mea Doamne ?!?

S-a născut Isus pe 25 Decembrie ? O întrebare greșită în fiecare an de Crăciun

Sunt mulți creștini care contestă data de 25 Decembrie, ca dată de naștere a Mântuitorul și nu sărbătoresc absolut nimic. Din păcate ei pierd an de an, esența uneia din cele mai mari sărbători creștine ! Aceștia pot fi comparați cu un calator care  merge într-o gară ca să plece cu trenul într-o călătorie, dar … Citește în continuare S-a născut Isus pe 25 Decembrie ? O întrebare greșită în fiecare an de Crăciun

Antrenează-ți „mușchii” RĂBDĂRII !

Luca 21:19  Prin RĂBDAREA voastră, vă veţi câştiga sufletele voastre. Marcu 13:13  …cine va RĂBDA până la sfârşit, va fi mântuit. Răbdarea este o calitate esențială în viața fiecărui creștin. Fără răbdare nu poți realiza nimic în viață iar românul spune simplu: „graba strică treaba ” ! Bunicii bunicilor noștrii aveau o răbdare de fier … Citește în continuare Antrenează-ți „mușchii” RĂBDĂRII !

10 lucruri importante despre Duhul Sfânt

Dacă în ce privește Dumnezeu Tatăl și Isus Hristos, Dumnezeu Fiul, lumea evanghelică are aproximativ aceleași convingeri, când vorbim de  Dumnezeu Duhul Sfânt, a treia persoană a Divinității (1 Ioan 5:7 Căci trei Sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul şi Duhul Sfânt, şi aceşti trei una Sunt.), lucrurile se schimbă destul de mult. Pentru … Citește în continuare 10 lucruri importante despre Duhul Sfânt

De unde îndrăzneala de a merge plini de curaj înainte ?

Ioan 16:32-33 „Iată că vine ceasul, şi a şi venit, când veţi fi risipiţi fiecare la ale lui; şi pe Mine Mă veţi lăsa singur; dar nu Sunt singur, căci Tatăl este cu Mine. V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.” Înainte … Citește în continuare De unde îndrăzneala de a merge plini de curaj înainte ?

Cum reacționăm față de căderile în păcat ale unor lideri creștini ?

De ceva timp este mare zarvă pe rețelele de socializare de pe internet, pentru că un raport oficial a scos la lumină păcate ascunse ale apologetului Ravi Zacharias, unul din cei mai mari apărători ai creștinismului din secolele XX și XXI. Reacțiile leaderilor creștini au fost foarte diverse… de la contestarea raportului și apărarea lui … Citește în continuare Cum reacționăm față de căderile în păcat ale unor lideri creștini ?

Dorințe sau Pofte ?

Una din problemele noastre grave, a creștinilor și implicit a bisericilor de azi, este că nu mai știm să facem diferența între dorințe și pofte. Dar de ce este atât de grav ?!? Este grav, pentru că dacă le confundăm, Biblia spune că pofta concepe și dă naștere păcatului. Iar păcatul ne desparte veșnic de Dumnezeu … Citește în continuare Dorințe sau Pofte ?

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Urmareste Biserica pe Net