În aceste vremuri, mai mult ca oricând, îngrijorările ne otrăvesc grav mintea și sufletul în fiecare zi. Este de ajuns să ne uităm doar la știri și neliniștea, îngrijorarea și frământările pun stăpânire pe noi, afectându-ne liniștea, pacea, somnul, sănătatea mentala, fizică și spirituală.

Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia, ne prescrie un tratament care anihilează efectul distrugator al neliniștii provocat de îngrijorări, ne scapă de ele și ne asigura o pace interioara Dumnezeiască, indiferent de gravitatea împrejurărilor ! Iată reţeta pe care majoritatea din noi o știm mai de mult, dar nu o folosim sau o folosim foarte rar:

Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoștinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulţumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4: 6,7

1. Rugăciuni 2. Cereri 3. Mulțumiri

A se lua obligatoriu toate trei împreună, de ori câte ori este nevoie pe zi, în cantităţi cât mai mari ! Nu au efecte adverse !

Le avem acasă, în cantități nelimitate care nu pot fi afectate de pandemia COV-19 !

Pentru o deplina și Dumnezeiască liniște  interioară, se recomanda și practicarea zilnică a sportului spiritual, aruncarea cu îngrijorări cât mai sus … până la Dumnezeu  ! Se poate practica fară probleme și acasă !

Și aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuși îngrijește de voi. 1 Petru 5:7

Ca în orice sport, este nevoie de antrenament zilnic pentru a ajunge la performanță. Trebuie să învatăm să alungăm zilnic îngrijorările din mintea noastră, focusați mereu pe prezent, pe ceea ce avem de făcut azi, vom fi mult mai pregătiți pentru ceea ce va veni în viitor ! Sa nu uităm că Stăpânul viitorului este Dumnezeu, Tatăl nostru !

Nu vă îngrijoraţi, deci, de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei”. Matei 6:34

Tot tratamentul este GRATUIT, îl ai deja acasa și te scapă garantat  100 %  de îngrijorări, neliniști și framântări !!!

Eu l-am folosit de sute sau poate de mii de ori cu același rezultat : o pace lăuntrică, Dumnezeiască, care nu are explicație logica din punct de vedere uman !

Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoștinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulţumiri. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4: 6,7

#rugăciuni #cereri #mulțumiri #zilnic #aruncîngrijorărileLui #ampacealuiDumnezeu

PS Este absolut necesar a se memora aceste versete biblice, pentru ca atunci când mintea ne este atacată de cel rău, sa răspundem cu: „Este scris în Cuvântul lui Dumnezeu…” sau „Dumnezeu spune că…”

Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s